Εγκυμοσύνη και άσκηση

Η άσκηση είναι ένας σημαντικός παράγοντας σε όλες τις φάσεις της ζωής. Το ίδιο ισχύει και για τη φάση τηςεγκυμοσύνης της γυναίκας.

Δείτε ποια είναι η σημασία της άσκησης κατα την κύηση.

Κατά την εγκυμοσύνη το σώμα υφίσταται πολλέςαλλαγές. Μεταβάλλεται το σωματικό μέγεθος, χαλαρώνουν οι σύνδεσμοι γύρω από τις αρθρώσεις, χάνεται η ευκινησία, η κινητικότητα και η ισορροπία, μειώνεται η αντοχή.

Σε αυτόν οφείλεται τόσο η γρήγορη βελτίωση της σωματικής ικανότητας στους αρχάριους της άσκησης, όσο και (εν μέρει) η βελτίωση των παγκοσμίων ρεκόρ στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Επιπλέον, ένας χαμηλού επιπέδου νευρομυϊκός συντονισμός, μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμούς. Όταν ένας μυς δεν αντιδράσει γρήγορα σε μία «εντολή» που θα λάβει, τότε όλη η φόρτιση της κίνησης θα πέσει πάνω στην άρθρωση και πιθανόν να επιφέρει βλάβη. Η συνεργασία αυτή των μυών και των νεύρων μειώνεται αισθητά μετά από έναν τραυματισμό, με την πάροδο της ηλικίας ή μετά από μεγάλη αποχή από την άσκηση.Wonder Woman movie trailer

Πηγή: asksi.eu

Movie Rings (2017)

       

Σχόλια

UPCOMING GAMES

 
Τρέξε με τους #OutdoorRunners στο ΚΠΙΣ Νιάρχος, την πιο κεφάτη δρομική παρέα της Αθήνας!!!
Τρέξε με τους #OutdoorRunners στο ΚΠΙΣ Νιάρχος, την πιο κεφάτη δρομική παρέα της Αθήνας!!!
Τα #OutdoorGames εξευρευνούν έναν κρυμμένο "θησαυρό" κοντά στην Αθήνα, με θέα από τα 1369μ. πλούσιο πευκοδάσος και ελατοδάσος!!!
Στην επόμενη "τρεξιματική" εκδρομή μας εξευρευνούμε ένα λιγότερο γνωστό, κρυμμένο "θησαυρό" κοντά στην Αθήνα, τα πανέμορφα Γεράνεια Όρη!!!
Ad
Ad

ABOUT

 

Το όραμα μας για μαζική και οργανωμένη άσκηση στην ύπαιθρο και η πεποίθηση ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε γέννησαν την Outdoor Games.

Πολιτική Απορρήτου

Περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

OUTDOOR GAMES

Τηλέφωνο: +30 6977 461676
Διεύθυνση:
Καλαβρύτων 21, Ν.Ψυχικό
Email: info@outdoorgames.gr

Newsletter

 
Θέλω να λαμβάνω ενημερώσεις από την Outdoor Games