Φόρτωση Εκδηλώσεων
06 Οκτ

Την Κυριακή 06 Οκτωβρίου τα Outdoor Games και η δρομική μας ομάδα Outdoor Games Running Team υπό την καθοδήγηση του γνωστού σε όλους μας από τις διοργανώσεις αγώνων βουνού Λουκά Πρατίλα, εξευρευνούμε τρέχοντας έναν σπουδαίο Εθνικό Δρυμό, το υπέροχο ελατοδάσος του όρους της Οίτης στην Φθιώτιδα.

Ο Λουκάς έχοντας πολύ μεγάλη εμπειρία, γνώσεις και διακρίσεις σε αγώνες τρεξίματος βουνού, θα σας μεταφέρει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζετε για το «Trail Running», όπως τις τεχνικές περασμάτων από διαφορετικά τερέν, τις τεχνικές στις ανηφόρες και τις κατηφόρες, τη διαχείρηση δυνάμεων, τις αναπνοές κ.α., ενώ θα γνωρίσετε τρέχοντας ένα πολύ όμορφο και ξεχωριστό βουνό όπως είναι ο Εθνικός Δρυμός της Οίτης.

Μετά το τέλος της προπόνησης-τρεξίματος, θα συγκεντρωθούμε στην Παύλιανη για χαλάρωση-φαγητό και κυρίως κουβέντα για όσα μάθαμε στην δραστηριότητα μας.


Αποστάσεις τρεξίματος:

Υπάρχει η δυνάτοτητα για κάθε δρομέα να επιλέξει ανάμεσα από δυο αποστάσεις τρεξίματος.

Απόσταση Α9 χλμ.
Συνολική υψομετρική: 350μ.
Διάρκεια δραστηριότητας: 2.5 – 3 ώρες (ανάλογα το ρυθμό και τις στάσεις)

Απόσταση Β16 χλμ.
Συνολική υψομετρική: 840μ.
Διάρκεια δραστηριότητας: 3 – 3.5+ ώρες (ανάλογα το ρυθμό και τις στάσεις)


Λεπτομέρειες διαδρομής τρεξίματος:

Η διαδρομή μας αρχικά θα είναι ήπια σαν ζέσταμα. Θα ακολουθήσουμε το μονοπάτι που από την Παύλιανη οδηγεί στο «Θρόνο». Αφού απολαύσουμε τη θέα από εκεί θα κατηφορίσουμε το μονοπάτι που οδηγεί στην είσοδο του Εθνικού Δρυμού (χωματόδρομος). Θα τρέξουμε σε ήπιους δασικούς δρόμους και μικρά μονοπάτια που θα μας οδηγήσουν στη θέση Οροπέδιο Βρύζες με υπέροχη θέα της Γκιώνας. Όσοι έχουν κουραστεί μπορούν σε αυτό το σημείο να σταματήσουν όπου θα τους παραλάβει και το λεωφορείο. Συνολικά μέχρι εδώ θα έχουμε κάνει 9χλμ.

Οι υπόλοιποι συνεχίζουμε για 2χλμ. σε έντονα ανηφορική κλίση (ποδηλατικό μονοπάτι DH). Φτάνουμε στην κορυφή Πυργάκι 1560μ. με εντυπωσιακή θέα όλων των βουνών της Ρούμελης. Αφού απολαύσουμε τη θέα κατηφορίζουμε από μονοπάτι προς το «διάσημο» πάρκο αναψυχής της Παύλιανης. Το τμήμα αυτό είναι και το πιο εντυπωσιακό καθώς έχεις πολλά γεφυράκια αλλά και παιχνιδιάρικες κατασκευές.

Η διαδρομή είναι βατή, μέτριας δυσκολίας και απευθύνεται σε δρομείς βουνού με προηγούμενη εμπειρία σε αποστάσεις άνω των 7 χλμ. (ιδίως για την μεγάλη διαδρομή), οι οποίοι έχουν καλή φυσική κατάσταση και τον κατάλληλο αθλητικό εξοπλισμό όπως αναφέρεται παρακάτω αναλυτικά.


Κόστος συμμετοχής : 25€
Ανάλυση κόστους=  20,16€ + 4,84€ (ΦΠΑ 24%)

Σημείωση: Δίνεται η δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να έρθει στο σημείο συνάντησης στο χωριό Παύλιανη με δικό του όχημα και να λάβει μέρος στην προπόνηση-τρέξιμο μας χωρίς να ακολουθήσει το ημερήσιο πρόγραμμα της εκδρομής.
Το κόστος σε αυτή την περίπτωση διαμορφώνεται στα:  12€ 

Παροχές διοργάνωσης:

 • Μεταφορά με σύγχρονο και ασφαλές λεωφορείο
 • Κόστος διοδίων, έξοδα οδηγού + λεωφορείου
 • Προετοιμασία, σχεδιασμό, οργάνωση, υλοποίηση εκδρομής από τα «Outdoor Games»
 • Έμπειροι πιστοποιημένοι οδηγοί βουνού προπονητές με γνώσεις πρώτων βοηθειών.
 • Συνολικά έως 2 άτομα συνοδοί ανάλογα τις συμμετοχές
 • Μπουκάλι νερό 500ml
 • Φωτογραφικό υλικό 

Για να ολοκληρωθεί η κράτηση χρειάζεται:

 • Συμπλήρωση της φόρμας «ΕΓΓΡΑΦΗ» στο αντίστοιχο πεδίο στην ιστοσελίδα μας
 • Κατόπιν θα λάβετε απαντητικό e-mail με τους ΟΡΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και τις λεπτομέρειες για την καταβολή του ποσού συμμετοχής

Πιθανές απορίες-ερωτήσεις στο info@outdoorgames.gr ή στο 6977461676


ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: 

 • Η δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί εφόσον συμπληρωθεί ένας ελάχιστος αριθμός 12 συμμετεχόντων. Διαφορετικά θα ακυρωθεί και θα επιστραφούν τα χρήματα.
 • Η αναχώρηση θα γίνει στις 07:30 από Συγγρού-ΦΙΞ ή 07:45 πλατεία Ελαιών-Κηφισιά και η επιστροφή μας υπολογίζεται έως τις 22:30 
 • H διαδρομή του τρεξίματος και συνολικά ο σχεδιασμός – χρονοδιάγραμμα της εκδρομής μπορεί να τροποποιηθεί από τον αρχηγό της ομάδας λόγω έκτακτων συνθηκών, δυσμενών καιρικών φαινομένων ή άλλων απρόβλεπτων παραγόντων
 • Θα υπάρξει ελεύθερος χρόνος μετά την δραστηριότητα για φαγητόκαφέ, ξεκούραση στην Παύλιανη με δίκη σας επιλογή σε ταβέρνες-καφετέριες 
 • Η εκδρομή πραγματοποιείται ταυτόχρονα με την πεζοπορική εκδρομή των Outdoor Games στην ίδια περιοχή, αλλά η δραστηριότητα-κίνηση των δρομέων δεν επηρεάζεται-εμποδίζεται καθόλου από την πεζοπορία.

Ελάτε μαζί μας για να απολαύσουμε μοναδικά τοπία, ελάτε να τρέξουμε μονοπάτια παρθένα που δεν συμπεριλαμβάνονται σε κανέναν αγώνα έως τώρα. Ελάτε να κάνουμε το Κυριακάτικο Long Run παρέα, να μοιραστούμε όλα τα μικρά και μεγάλα μυστικά  του Trail Running,  να κάτσουμε στο τέλος όλοι μαζί να χαλαρώσουμε και να μιλήσουμε για την μεγάλη μας αγάπη, το τρέξιμο στο βουνό…

Ελάτε να γνωρίσουμε παρέα τα ελληνικά βουνά μας τρέχοντας!!!

Βασικός Εξοπλισμός:

 1. Αθλητικά Trail Running παπούτσια
 2. Άφθονη υδροδοσία σε ζώνη μέσης ή σε μικρή τσάντα πλάτης
 3. Αντιανεμικό και αδιάβροχο
 4. Εφεδρικά ρούχα – αλλαξιές (μπλουζες, κάλτσες κ.α.).
 5. Δεύτερο καθαρό ζευγάρι παπούτσια για το λεωφορείο
 6. Γυαλιά ηλίου – Καπέλο
 7. Αντιηλιακό προσώπου
 8. Τρόφιμα – ξηροί καρποί, σταφίδες, μπάρες, σοκολάτες κλπ.
 9. Σακούλες πλαστικές (για σκουπίδια κλπ.)

Σημείο Αναχώρησης

Η αναχώρηση μας θα γίνει στις 07:30π.μ. από την οδό Καλλιρόης 310 στην κάθοδο ρεύμα προς παραλία στο ύψος του ΦΙΞ, ακριβώς μπροστά από την στάση του μετρό (βλέπε χάρτη στην ιστοσελίδα μας)
Πρέπει να είσαστε στο σημείο συνάντησης 30 λεπτά πριν την αναχώρηση, στις 07:00π.μ.

Θα πραγματοποιηθεί επιπλέον στάση στην πλατεία Ελαιών στην Κηφισιά στις 07:45 π.μ.

Trainers

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Οκτώβριος 6
Ώρα:
07:30 - 22:30
Κόστος:
25€
Event Categories:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, , , , , ,

Χώρος Διεξαγωγής

ΟΙΤΗ – ΠΑΥΛΙΑΝΗ

Στοιχεία Διοργανωτή

Outdoor Games
Τηλέφωνο:
6977 461676
Email:
Site:
www.outdoorgames.gr

Σχόλια

UPCOMING GAMES

 
Τρέξε με τους #OutdoorRunners στο ΚΠΙΣ Νιάρχος, την πιο κεφάτη δρομική παρέα της Αθήνας!!!
Τρέξε με τους #OutdoorRunners στο ΚΠΙΣ Νιάρχος, την πιο κεφάτη δρομική παρέα της Αθήνας!!!
Τρέξε με τους #OutdoorRunners στο ΟΑΚΑ, την πιο κεφάτη δρομική παρέα της Αθήνας!!!
Στην πρώτη μας εξόρμηση για τη νέα εκδρομική περίοδο πεζοπορούμε στον Εθνικό Δρύμο της Οίτης, ενώ γινόμαστε όλοι για λίγο πάλι παιδιά παίζοντας με στο ξακουστό “Παρκάκι της Παύλιανης”.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ !

 

Αθλητική περιβολή

Λαμβάνουμε μέρος στις δραστηριότητες με τη κατάλληλη αθλητική περιβολή, που ορίζει η φύση της δραστηριότητας. Αν δεν είμαστε σίγουροι, ρωτάμε έναν trainer!

Ενυδάτωση

Πίνουμε αύθονο νερό κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων. Τουλάχιστον ένα μικρό μπουκάλι!

Αντηλιακή Προστασία

Ο ήλιος είναι φίλος και εχθρός! Φροντίζουμε να προστατευόμαστε από τις ακτίνες του, τουλάχιστον με καπέλο και χρήση αντηλιακού.

ABOUT

 

Το όραμα μας για μαζική και οργανωμένη άσκηση στην ύπαιθρο και η πεποίθηση ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε γέννησαν την Outdoor Games.

Πολιτική Απορρήτου

Περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

OUTDOOR GAMES

Τηλέφωνο: +30 6977 461676
Διεύθυνση:
Καλαβρύτων 21, Ν.Ψυχικό
Email: info@outdoorgames.gr

Newsletter

 
Θέλω να λαμβάνω ενημερώσεις από την Outdoor Games