Φόρτωση Εκδηλώσεων
01 Ιούν
  • Η εκδήλωση αυτή έχει παρέλθει.

Η Outdoor Games και το γυμναστήριο Fitness Star, σας προσκαλούν την Κυριακή 1η Ιουνίου, να υποδεχτούμε το καλοκαίρι με τα Outdoor Fitness Games.

Σας περιμένουμε στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου του Αγίου Κοσμά (Ελληνικό), να γυμναστούμε και να διασκεδάσουμε, μέσα απο τρεις παράλληλες αθλητικές δραστηριότητες στην ύπαιθρο.

Cross Training Games —> Λειτουργική προπόνηση με χρήση αθλητικού εξοπλισμού και αθλητικά παιχνίδια με σύμμαχο την ελευθερία της υπαίθρου και το οξυγόνο

Pilates Outdoors —> Αναζωογονούμε το μυοσκελετικό μας σύστημα με τη γνωστή μας μέθοδο pilates και γινόμαστε ενα με τη φύση

Just your Body —> Δύναμη και αντοχή, χρησιμοποιώντας το σημαντικότερο αθλητικό εξοπλισμό… το ίδιο μας το σώμα

This Summer Starts with… Outdoor Games!!!

Σημείωση:
Το ακριβές σημείο στις αθλητικές εγκαταστάσεις, που θα πραγματοποιηθεί το Fitness Event, βρίσκεται δεξιά απο το χώρο στάθμευσης, προς την καφετέρια.

 

0%

Επίπεδο Δυσκολίας

0%
Πληρότητα


Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
1 Ιουνίου 2014
Ώρα:
10:30 - 13:00
Κόστος:
10€
Κατηγορία Outdoor Game:

Στοιχεία Διοργανωτή

Outdoor Games
Τηλέφωνο:
6977 461676
Email:
Site:
www.outdoorgames.gr

Σχόλια

UPCOMING GAMES

 
Τα Outdoor Games σας προσκαλούν στην ετήσια κοπή της πίτας για το 2018
Γνώρισε το τρέξιμο και τα οφέλη για την υγεία, βελτίωσε τις επιδόσεις σου, ή απλά τρέξε με την πιο κεφάτη δρομική παρέα της πόλης!
Γνώρισε το τρέξιμο και τα οφέλη για την υγεία, βελτίωσε τις επιδόσεις σου, ή απλά τρέξε με την πιο κεφάτη δρομική παρέα της πόλης!
Αφού είδαμε... άσπρη μέρα στον Παρνασσό πάμε να οργώσουμε και τις πλαγιές της Ζήρειας με την πιο νεανική και κεφάτη παρέα των βουνών και των δασών!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ !

 

Αθλητική περιβολή

Λαμβάνουμε μέρος στις δραστηριότητες με τη κατάλληλη αθλητική περιβολή, που ορίζει η φύση της δραστηριότητας. Αν δεν είμαστε σίγουροι, ρωτάμε έναν trainer!

Ενυδάτωση

Πίνουμε αύθονο νερό κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων. Τουλάχιστον ένα μικρό μπουκάλι!

Αντηλιακή Προστασία

Ο ήλιος είναι φίλος και εχθρός! Φροντίζουμε να προστατευόμαστε από τις ακτίνες του, τουλάχιστον με καπέλο και χρήση αντηλιακού.

ABOUT

 

Το όραμα μας για μαζική και οργανωμένη άσκηση στην ύπαιθρο και η πεποίθηση ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε γέννησαν την Outdoor Games.

Περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

OUTDOOR GAMES

Τηλέφωνο: +30 6977 461676
Διεύθυνση:
Καλαβρύτων 21, Ν.Ψυχικό
Email: info@outdoorgames.gr

Newsletter

 
Θέλω να λαμβάνω ενημερώσεις από την Outdoor Games