Φόρτωση Εκδηλώσεων
24 Απρ
  • Η εκδήλωση αυτή έχει παρέλθει.

Οι θέσεις εξαντλήθηκαν!

Μπορείτε αν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή και να μπείτε σε λίστα αναμονής αν υπάρξουν ακυρώσεις.

Στείλτε mail στο info@outdoorgames.gr με την ώρα του γκρουπ που θα θέλατε να είστε σε λίστα αναμονής και εφόσον ελευθερωθεί θέση θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως.

 

Η θέα απο ψηλά είναι σίγουρα πιο όμορφη όταν έχεις σκαρφαλώσει για να φτάσεις εκεί!!!

Ελάτε να ζήσετε μια ξεχωριστή περιπέτεια στη φύση και να γνωρίσετε το άθλημα της αναρρίχησης βράχου, σκαρφαλώνοντας με απόλυτη ασφάλεια και με την υποστήριξη τριών έμπειρων αναρριχητών.

Μια εύκολη δραστηριότητα αναρρίχησης που απευθύνεται σε αρχάριους που δοκιμάζουν για πρώτη φορά, αλλά και πιο έμπειρους που θέλουν μια ακόμα «προπόνηση» σε ένα εύκολο πεδίο στη φύση της Πάρνηθας με καλή παρέα!

Το αναρριχητικό πεδίο ονομάζεται «Πέτρα» και βρίσκεται στην περιοχή των Θρακομακεδόνων, στους ανατολικούς πρόποδες της Πάρνηθας και είναι ένα από τα παλιότερα και σημαντικότερα αναρριχητικά πεδία στην Ελλάδα. Συχνά αναφέρεται ως Πέτρα Βαρυμπόμπης ή απλά Βαρυμπόμπη (και έτσι είναι πιο γνωστή) αν και η περιοχή αυτή βρίσκεται αρκετά βορειότερα, ενώ πολλοί την αναφέρουν και ως Πέτρα Λιάγκος ή απλά Λιάγκος, αφού η αναρριχητική κοινότητα την έχει αφιερώσει στον παλιό αναρριχητή Δ. Λιάγκο.

Ο βράχος της «Πέτρας» είναι ένας δημοφιλής τόπος συγκέντρωσης αναρριχητών, ειδικά για τους αρχάριους Αθηναίους αναρριχητές. Είναι αξιοσημείωτο ότι αν και το μέρος είναι τόσο δημοφιλές, οι διαδρομές δεν έχουν «γυαλίσει» λόγω της εξαιρετική ποιότητας του βράχου. Είναι ένα ιδανικό πεδίο για τα πρώτα «βήματα» επίδοξων νέων αναρριχητών.

Επιλέξτε την ώρα του γκρουπ  που προτιμάτε από τα τρία παρακάτω:

–>08:45  (εξαντληθηκαν οι θεσεις)
–>10:45  (εξαντληθηκαν οι θεσεις)
–>12:45  (εξαντληθηκαν οι θεσεις)

Σημείο συνάντηση για όλα τα γκρουπ η πλατεία Αριστοτέλους (Θρακομακεδόνες – βλέπε χάρτη),  και όλοι μαζί θα πάμε με τα αυτοκίνητα μας μέχρι το σημείο που θα πραγματοποιήσουμε την αναρρίχηση.

Κάνετε έγκαιρα την «ΕΓΓΡΑΦΗ» σας, τα γκρουπ θα είναι ολιγομελή και οι θέσεις περιορισμένες για την αρτιότερη διοργάνωση και τη μέγιστη ασφάλεια.

Το κόστος συμμετοχής των 12€ θα καταβληθεί την ημέρα της δραστηριότητας. Δεν απατείται προκαταβολη, αρκεί να γίνει έγκαιρη ακύρωση της συμμετοχής αν χρειαστεί, ώστε να λάβουν μέρος άτομα που είναι σε λίστα αναμονής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλο τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό και εξοπλισμό ασφαλείας για την πραγματοποιήση της δραστηριότητας θα τον παρέχουμε εμείς. Από εσάς θα χρειαστούμε μόνο ένα λεπτό ζευγάρι κάλτσες για τα αναρριχητικά παπουτσάκια που θα σας παρέχουμε.

0%

Επίπεδο Δυσκολίας


Βασικός Εξοπλισμός

Αντιηλιακό, καπέλο, γυαλιά ηλίου, αθλητικό παπούτσι, ένα λεπτό ζευγάρι κάλτσες για τα αναρριχητικά παπουτσάκια που θα σας παρέχουμε και τη θετική σας διάθεση!!!

Όλο τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό και εξοπλισμό ασφαλείας για την πραγματοποιήση της δραστηριότητας θα τον παρέχουμε εμείς!

Car pooling
Προτείνουμε σε όσους επιθυμούν, να διαθέσουν το όχημα τους και να εξυπηρετήσουν με μεταφορά φίλους της ομάδας μας μέχρι το σημείο συνάντησης. Στείλτε μας με μήνυμα στο info@outdoorgames.gr, τα στοιχεία σας (όνομα, τηλέφωνο, διαδρομή που θα ακολουθήσετε) όσοι επιιθυμείτε να διαθέσετε το όχημα σας, και όσοι αντίστοιχα χρειάζεστε μεταφόρα και θα οργανώσουμε εμείς για εσάς την υπηρεσία car pooling.

Trainers

Βαγγέλης Κανάρης

Ανδρέας Βρόντος

Διοργανωτής

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
24 Απριλίου 2016
Ώρα:
08:45 - 15:30
Κόστος:
12€
Κατηγορία Outdoor Game:
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, ,

Χώρος Διεξαγωγής

Αναρριχητικό πεδίο «Πέτρα»
Θρακομακεδόνες, Ελλάδα

Στοιχεία Διοργανωτή

Outdoor Games
Τηλέφωνο:
6977 461676
Email:
Site:
www.outdoorgames.gr

Σχόλια

UPCOMING GAMES

 
Τρέξε με τους #OutdoorRunners στο ΚΠΙΣ Νιάρχος, την πιο κεφάτη δρομική παρέα της Αθήνας!!!
Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις χιονισμένες πλαγιές του Παρνασσού ανοίγει η αυλαία των εκδρομικών εξορμήσεων των Outdoor Games για το 2020!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ !

 

Αθλητική περιβολή

Λαμβάνουμε μέρος στις δραστηριότητες με τη κατάλληλη αθλητική περιβολή, που ορίζει η φύση της δραστηριότητας. Αν δεν είμαστε σίγουροι, ρωτάμε έναν trainer!

Ενυδάτωση

Πίνουμε αύθονο νερό κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων. Τουλάχιστον ένα μικρό μπουκάλι!

Αντηλιακή Προστασία

Ο ήλιος είναι φίλος και εχθρός! Φροντίζουμε να προστατευόμαστε από τις ακτίνες του, τουλάχιστον με καπέλο και χρήση αντηλιακού.

ABOUT

 

Το όραμα μας για μαζική και οργανωμένη άσκηση στην ύπαιθρο και η πεποίθηση ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε γέννησαν την Outdoor Games.

Πολιτική Απορρήτου

Περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

OUTDOOR GAMES

Τηλέφωνο: +30 6977 461676
Διεύθυνση:
Καλαβρύτων 21, Ν.Ψυχικό
Email: info@outdoorgames.gr

Newsletter

 
Θέλω να λαμβάνω ενημερώσεις από την Outdoor Games