Φόρτωση Εκδηλώσεων
22 Ιάν
  • Η εκδήλωση αυτή έχει παρέλθει.

«Μην περπατάς πίσω μου, μπορεί να μην οδηγήσω. Μην περπατάς μπροστά μου, μπορει να μην ακολουθήσω. Περπάτα δίπλα μου για να είμαστε σαν ένας.»

Αυτό είναι το μήνυμα των Outdoor Games, αλλά αυτό εδώ δεν είναι ένα απλό προσκλητήριο, παρά ένα κάλεσμα για μια τεράστια αγκαλιά.

Αυτή τη φορά το αντάμωμα μας δεν απαιτεί πεζοπορικό παπούτσι, αντιανεμικό, ισοθερμικό ή κάποιον άλλο αθλητικό εξοπλισμό, αλλά χρειάζεται να φέρετε μαζί σας το κέφι, το χαμόγελο και την θετική ενέργειά σας, δώρα που μας είναι απαραίτητα για να συνεχίσουμε να ανταποδίδουμε με πολύ όμορφες δραστηριότητες και το 2017!

Σας καλούμε, λοιπόν, για να σας δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας που μάς συντροφεύετε τόσα χρόνια, στην κοπή της πίτας μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 12:00μ.μ. στο «Flamme Rouge Cycle Cafe Bar» στο Γκάζι (Τριπτολέμου 26).

Πίτα χωρίς φλουρί όμως δεν γίνεται… Κι εμείς έχουμε για εσάς …φλουριά κωνσταντινάτα, αφού πρόκειται να πραγματοποιηθεί και λαχειοφόρος αγορά για ένα σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό και η κληρωτίδα θα βγάλει πλούσια δώρα για τους τυχερούς!

Η Outdoor Games Team σας περιμένει για να αποδείξουμε μαζί ακόμη μια φορά πως την ιστορία την γράφουν οι παρέες!!!

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
22 Ιανουαρίου 2017
Ώρα:
12:00 - 17:00
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, ,

Χώρος Διεξαγωγής

Flamme Rouge cycle cafe bar
Τηλέφωνο:
21 0347 3903
Τριπτολέμου 26, Αθήνα, Αττική 11854 Ελλάδα

Στοιχεία Διοργανωτή

Outdoor Games
Τηλέφωνο:
6977 461676
Email:
Site:
www.outdoorgames.gr

ΧΑΡΤΗΣ


Σχόλια

UPCOMING GAMES

 
Γνώρισε το τρέξιμο και τα οφέλη για την υγεία, βελτίωσε τις επιδόσεις σου, ή απλά τρέξε με την πιο κεφάτη δρομική παρέα της πόλης!
Στις χιονισμένες πλαγιές του Παρνασσού ανοίγει η αυλαία της εκδρομικής περιπέτειας για το 2018 και οι ρουμελιώτικες διαδρομές μάς υπόσχονται μοναδικές συγκινήσεις!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ !

 

Αθλητική περιβολή

Λαμβάνουμε μέρος στις δραστηριότητες με τη κατάλληλη αθλητική περιβολή, που ορίζει η φύση της δραστηριότητας. Αν δεν είμαστε σίγουροι, ρωτάμε έναν trainer!

Ενυδάτωση

Πίνουμε αύθονο νερό κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων. Τουλάχιστον ένα μικρό μπουκάλι!

Αντηλιακή Προστασία

Ο ήλιος είναι φίλος και εχθρός! Φροντίζουμε να προστατευόμαστε από τις ακτίνες του, τουλάχιστον με καπέλο και χρήση αντηλιακού.

ABOUT

 

Το όραμα μας για μαζική και οργανωμένη άσκηση στην ύπαιθρο και η πεποίθηση ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε γέννησαν την Outdoor Games.

Περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

OUTDOOR GAMES

Τηλέφωνο: +30 6977 461676
Διεύθυνση:
Καλαβρύτων 21, Ν.Ψυχικό
Email: info@outdoorgames.gr

Newsletter

 
Θέλω να λαμβάνω ενημερώσεις από την Outdoor Games