Φόρτωση Εκδηλώσεων
22 Ιαν
  • Η εκδήλωση αυτή έχει παρέλθει.

“Μην περπατάς πίσω μου, μπορεί να μην οδηγήσω. Μην περπατάς μπροστά μου, μπορει να μην ακολουθήσω. Περπάτα δίπλα μου για να είμαστε σαν ένας.”

Αυτό είναι το μήνυμα των Outdoor Games, αλλά αυτό εδώ δεν είναι ένα απλό προσκλητήριο, παρά ένα κάλεσμα για μια τεράστια αγκαλιά.

Αυτή τη φορά το αντάμωμα μας δεν απαιτεί πεζοπορικό παπούτσι, αντιανεμικό, ισοθερμικό ή κάποιον άλλο αθλητικό εξοπλισμό, αλλά χρειάζεται να φέρετε μαζί σας το κέφι, το χαμόγελο και την θετική ενέργειά σας, δώρα που μας είναι απαραίτητα για να συνεχίσουμε να ανταποδίδουμε με πολύ όμορφες δραστηριότητες και το 2017!

Σας καλούμε, λοιπόν, για να σας δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας που μάς συντροφεύετε τόσα χρόνια, στην κοπή της πίτας μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 12:00μ.μ. στο “Flamme Rouge Cycle Cafe Bar” στο Γκάζι (Τριπτολέμου 26).

Πίτα χωρίς φλουρί όμως δεν γίνεται… Κι εμείς έχουμε για εσάς …φλουριά κωνσταντινάτα, αφού πρόκειται να πραγματοποιηθεί και λαχειοφόρος αγορά για ένα σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό και η κληρωτίδα θα βγάλει πλούσια δώρα για τους τυχερούς!

Η Outdoor Games Team σας περιμένει για να αποδείξουμε μαζί ακόμη μια φορά πως την ιστορία την γράφουν οι παρέες!!!

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
22 Ιανουαρίου 2017
Ώρα:
12:00 - 17:00
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, ,

Χώρος Διεξαγωγής

Τηλέφωνο:
21 0347 3903

Στοιχεία Διοργανωτή

Outdoor Games
Τηλέφωνο:
6977 461676
Email:
Site:
www.outdoorgames.gr

ΧΑΡΤΗΣ


WordPress › Σφάλμα

Παρουσιάστηκε ένα κρίσιμο λάθος στον ιστότοπό σας.

Διαβάστε για την απασφαλμάτωση στο WordPress.