Φόρτωση Εκδηλώσεων
21 Μαΐ
  • Η εκδήλωση αυτή έχει παρέλθει.

Την Κυριακή 21/05 και ώρα 08:30π.μ. ο προπονητής και αθλητής ορεινού τρεξίματος Σωτήρης Κωσταρέλλος σας προσκαλεί να τρέξετε παρέα στα όμορφα και τεχνικά μονοπάτια του Υμηττού.

Τρέχοντας δίπλα στο Σωτήρη μπορείτε να μάθετε όλα τα μυστικά του Trail Running όπως τις τεχνικές περασμάτων από διαφορετικά τερέν και εμπόδια, τις τεχνικές στις ανηφόρες ή τις κατηφόρες, τη διαχείρηση δυνάμεων, τις αναπνοές και πολλά άλλα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τους συμμετέχοντες η συστηματική ενασχόληση με το τρέξιμο στο δρόμο και η εξοικείωση σε βουνό και δύσβατα μονοπάτια, καθώς και η χρήση κατάλληλου παπουτσιού.

Το ραντεβού μας είναι στις 08:30π.μ. στον χώρο αναψυχής Κουταλά, απέναντι από το στρατόπεδο ΣΑΚΕΤΑ, στην περιφερειακή του Καρέα όπως φαίνεται στον χάρτη παρακάτω.

Η συνολική απόσταση διαδρομής που θα διανύσουμε είναι περίπου 17χλμ με θετική υψομετρική διαφορά τα 800μ. και συνολικός χρόνος κατά προσέγγιση οι 3 ώρες.

Για τους λιγότερο έμπειρους θα πραγματοποιηθεί συντομότερη διαδρομή 9χλμ περίπου με 300μ. σχετική θετική υψομετρική, και μεγάλο διάλειμμα για ξεκούραση.

Το κόστος συμμετοχής για την δραστηριότητα είναι 3€ και θα καταβληθεί στο σημείο συνάντησης.

Δηλώστε συμμετοχή κάνοντας «ΕΓΓΡΑΦΗ» στο αντίστοιχο πεδίο στην ιστοσελίδα.

Για περισσότερες πληροφορίες – ερωτήσεις μπορείτε να στείλετε mail στο info@outdoorgames.gr  ή να καλέσετε στο κιν. 6972396617.

Βασικός Εξοπλισμός
  1. Αθλητικά Running παπούτσια (κατά προτίμηση βουνού)
  2. Άφθονη υδροδοσία σε ζώνη μέσης ή σε μικρή τσάντα πλάτης
  3. Καπέλο
  4. Γυαλιά ηλίου
  5. Αντιηλιακό

0%

Επίπεδο Δυσκολίας


Trainers

Σωτήρης Κωσταρέλλος 

Ανδρέας Βρόντος

Διοργανωτής

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
21 Μαΐου 2017
Ώρα:
08:30 - 12:30
Κόστος:
3€
Κατηγορία Outdoor Game:
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,

Στοιχεία Διοργανωτή

Outdoor Games
Τηλέφωνο:
6977 461676
Email:
Site:
www.outdoorgames.gr

Σχόλια

UPCOMING GAMES

 
Τρέξε με τους #OutdoorRunners στο ΚΠΙΣ Νιάρχος, την πιο κεφάτη δρομική παρέα της Αθήνας!!!
Τα #OutdoorGames εξευρευνούν έναν κρυμμένο "θησαυρό" κοντά στην Αθήνα, με θέα από τα 1369μ. πλούσιο πευκοδάσος και ελατοδάσος!!!
Στην επόμενη "τρεξιματική" εκδρομή μας εξευρευνούμε ένα λιγότερο γνωστό, κρυμμένο "θησαυρό" κοντά στην Αθήνα, τα πανέμορφα Γεράνεια Όρη!!!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ !

 

Αθλητική περιβολή

Λαμβάνουμε μέρος στις δραστηριότητες με τη κατάλληλη αθλητική περιβολή, που ορίζει η φύση της δραστηριότητας. Αν δεν είμαστε σίγουροι, ρωτάμε έναν trainer!

Ενυδάτωση

Πίνουμε αύθονο νερό κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων. Τουλάχιστον ένα μικρό μπουκάλι!

Αντηλιακή Προστασία

Ο ήλιος είναι φίλος και εχθρός! Φροντίζουμε να προστατευόμαστε από τις ακτίνες του, τουλάχιστον με καπέλο και χρήση αντηλιακού.

ABOUT

 

Το όραμα μας για μαζική και οργανωμένη άσκηση στην ύπαιθρο και η πεποίθηση ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε γέννησαν την Outdoor Games.

Πολιτική Απορρήτου

Περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

OUTDOOR GAMES

Τηλέφωνο: +30 6977 461676
Διεύθυνση:
Καλαβρύτων 21, Ν.Ψυχικό
Email: info@outdoorgames.gr

Newsletter

 
Θέλω να λαμβάνω ενημερώσεις από την Outdoor Games