Φόρτωση Εκδηλώσεων
15 Ιούλ
  • Η εκδήλωση αυτή έχει παρέλθει.

Αν δεν λαλήσει ο τζίτζικας δεν είναι καλοκαίρι, λέει μια λαϊκή παροιμία…Οπότε προλαβαίνουμε για το πιο όμορφο φινάλε!

Πριν τραβήξετε το φερμουάρ της παραγεμισμένης με μοναδικές εμπειρίες από όλους τους προηγούμενους μήνες αποσκευής σας, σας προσκαλούμε να διασκεδάσουμε παρέα για μια τελευταία φορά πριν από τις καλοκαιρινές βουτιές.

Αυτή τη φορά ο…βαθμός δυσκολίας είναι μηδενικός μιας και για το αποχαιρετιστήριο πάρτυ των outdoorgames χρειάζεστε μονάχα ως απαραίτητο εξοπλισμό, το κέφι, το χαμόγελο, τη θετική ενέργεια που ούτως ή άλλως μας έχετε προσφέρει απλόχερα όλο το προηγούμενο διάστημα.

Την ερχόμενη Παρασκευή 15 Ιουλίου στις 22:00, η φλόγα των Οutdoorgames θα ανάψει σε ένα…φλογερό μαγαζί. Στο Flamme Rouge Cycle Cafe Bar στο Γκάζι σας περιμένουμε για σερφάρισμα στις πιο όμορφες εμπειρίες της χρονιάς, για ανασκόπηση στις χαρούμενες στιγμές που περάσαμε και φέτος και βέβαια για πολύ χορό, τραγούδι, κουβεντούλα…

Λεπτομέρειες

Αρχή:
15 Ιουλίου 2016 @ 22:00
Τέλος:
16 Ιουλίου 2016 @ 04:00
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, , , ,

Χώρος Διεξαγωγής

Τηλέφωνο:
21 0347 3903

Στοιχεία Διοργανωτή

Outdoor Games
Τηλέφωνο:
6977 461676
Email:
Site:
www.outdoorgames.gr

Σχόλια

UPCOMING GAMES

 
Τρέξε με τους #OutdoorRunners στο ΚΠΙΣ Νιάρχος, την πιο κεφάτη δρομική παρέα της Αθήνας!!!
Τα #OutdoorGames εξευρευνούν έναν κρυμμένο "θησαυρό" κοντά στην Αθήνα, με θέα από τα 1369μ. πλούσιο πευκοδάσος και ελατοδάσος!!!
Στην επόμενη "τρεξιματική" εκδρομή μας εξευρευνούμε ένα λιγότερο γνωστό, κρυμμένο "θησαυρό" κοντά στην Αθήνα, τα πανέμορφα Γεράνεια Όρη!!!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ !

 

Αθλητική περιβολή

Λαμβάνουμε μέρος στις δραστηριότητες με τη κατάλληλη αθλητική περιβολή, που ορίζει η φύση της δραστηριότητας. Αν δεν είμαστε σίγουροι, ρωτάμε έναν trainer!

Ενυδάτωση

Πίνουμε αύθονο νερό κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων. Τουλάχιστον ένα μικρό μπουκάλι!

Αντηλιακή Προστασία

Ο ήλιος είναι φίλος και εχθρός! Φροντίζουμε να προστατευόμαστε από τις ακτίνες του, τουλάχιστον με καπέλο και χρήση αντηλιακού.

ABOUT

 

Το όραμα μας για μαζική και οργανωμένη άσκηση στην ύπαιθρο και η πεποίθηση ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε γέννησαν την Outdoor Games.

Πολιτική Απορρήτου

Περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

OUTDOOR GAMES

Τηλέφωνο: +30 6977 461676
Διεύθυνση:
Καλαβρύτων 21, Ν.Ψυχικό
Email: info@outdoorgames.gr

Newsletter

 
Θέλω να λαμβάνω ενημερώσεις από την Outdoor Games