Φόρτωση Εκδηλώσεων
29 Απρ
  • Η εκδήλωση αυτή έχει παρέλθει.
Το τρέξιμο συχνά θεωρείται πως είναι μόνο μία υπόθεση αντοχής και καλής αερόβιας ικανότητας , αλλά η μυϊκή δύναμη παίζει επίσης έναν πολύ σημαντικό ρόλο!
 

Οι ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης είναι απαραίτητες για τη δημιουργία μιας καλής φυσικής κατάστασης στο τρέξιμο, την αποφυγή τραυματισμών και κυρίως για να γίνει κανείς πιο ισορροπημένος δρομέας.


 
Προσκαλούμε λοιπόν τους Outdoor Runners στο πρώτο, από μια σειρά προγραμμάτων μυικής ενδυνάμωσης, που θα πραγματοποιηθούν από την ομάδα των προπονητών (Καθ. Φυσ.Αγωγής) της Outdoor Games Running Team στο γυμναστήριο My House Training Studio στο Ν.Ψυχικό (Καλαβρύτων 21). 
 
Το Σάββατο 29/04 δίνουμε το πρώτο μας ραντεβού για προπόνηση δύναμης στις 09:45π.μ., για ένα ωριαίο πρόγραμμα  Strength Workout στις πολύ όμορφες εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου MyHouse που θα μας φιλοξενήσει.
 
Ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος (16 άτομα) και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας βάση και των παρουσιών των Runners στις προπονήσεις μας.
 

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα μας είναι ΔΩΡΕΑΝ.


ΠΡΟΣΟΧΗ:
Για την άρτια οργάνωση της προπόνησης, είναι απαραίτητο για την συμμετοχή σου να κάνεις «ΕΓΓΡΑΦΗ» στο αντίστοιχο πεδίο στην ιστοσελίδα μας.

Περισσότερες πληροφορίες – ερωτήσεις στο info@outdoorgames.gr

Παίρνουμε μαζί μας...
  1. Νερό
  2. Αθλητικά παπούτσια
  3. Ελαφριά αθλητικά ρούχα
  4. Αλλαξιά ρούχων

Trainers

Ανδρέας Βρόντος

Αργυρώ Παπανικολάου

Διοργανωτής

Συμμετέχει

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Απρίλιος 29
Ώρα:
09:45 - 11:00
Κατηγορία Outdoor Game:
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,

Χώρος Διεξαγωγής

My House Training Studio

Στοιχεία Διοργανωτή

Outdoor Games
Τηλέφωνο:
6977 461676
Email:
Site:
www.outdoorgames.gr

Σχόλια

UPCOMING GAMES

 

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ !

 

Αθλητική περιβολή

Λαμβάνουμε μέρος στις δραστηριότητες με τη κατάλληλη αθλητική περιβολή, που ορίζει η φύση της δραστηριότητας. Αν δεν είμαστε σίγουροι, ρωτάμε έναν trainer!

Ενυδάτωση

Πίνουμε αύθονο νερό κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων. Τουλάχιστον ένα μικρό μπουκάλι!

Αντηλιακή Προστασία

Ο ήλιος είναι φίλος και εχθρός! Φροντίζουμε να προστατευόμαστε από τις ακτίνες του, τουλάχιστον με καπέλο και χρήση αντηλιακού.

ABOUT

 

Το όραμα μας για μαζική και οργανωμένη άσκηση στην ύπαιθρο και η πεποίθηση ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε γέννησαν την Outdoor Games.

Περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

OUTDOOR GAMES

Τηλέφωνο: +30 6977 461676
Διεύθυνση:
Καλαβρύτων 21, Ν.Ψυχικό
Email: info@outdoorgames.gr

Newsletter

 
Θέλω να λαμβάνω ενημερώσεις από την Outdoor Games