Φόρτωση Εκδηλώσεων
29 Μαρ
  • Η εκδήλωση αυτή έχει παρέλθει.

Την Κυριακή 29 Μαρτίου και ώρα 10:00π.μ. σας προσκαλούμε για απόδραση στην φύση, με πεζοπορία στο μαγευτικό βουνό της Πάρνηθας και τα υπέροχα μονοπάτια της.

Αφετηρία μας το πάρκινγκ του τελεφερικ (09:45π.μ.) και προορισμός το καταφύγιο Φλαμπούρι, μέσα από όμορφες πεζοπορικές διαδρομές στο βουνό.

Ανεβαίνουμε με το τελεφερίκ μέχρι καζίνο και από εκεί ξεκινάμε την πεζοπορία μας, ακολουθώντας το μονοπάτι για Φλαμπούρι.

Θα ακολουθήσουμε μια διαδρομή 3.5χλμ. περίπου διασχίζοντας τις πηγές Γούρνα και Θέριζα και θα φθάσουμε στο χωματόδρομο που οδηγεί στο Φλαμπούρι. Eκεί θα ακολουθήσουμε μια πορεία αριστερά περίπου 500μ στρίβοντας δεξιά για την κρήνη Κορομηλιά. Στην συνέχεια διανύουμε περίπου 1.2 χλμ. για να καταλήξουμε στο πανέμορφο και φιλόξενο καταφύγιο Φλαμπουρίου.

Αφού θα έχουν προηγηθεί ολιγόλεπτες στάσεις κατα την διάρκεια της διαδρομής, θα κάνουμε μια στάση 30λεπτών περίπου στο καταφύγιο για αναπλήρωση χαμένης ενέργειας και υγρών.
Για την επιστροφή θα ακολουθήσουμε το κατηφορικό μονοπάτι της Χούνης(4.5χλμ περίπου).

Η δραστηριοτητά μας θα έχει διάρκεια 5 ώρες περίπου και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες με μέτρια φυσική κατάσταση. Κατά την διάρκεια της διαδρομής θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες στάσεις.

Ακολουθήστε την μεγάλη παρέα των Outdoor Games και αναζοωγονηθείτε σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο, γεμίστε οξυγόνο και ασκηθείτε με την πιο απλή μορφή άσκησης, όπως είναι η πεζοπορία!

0%

Επίπεδο Δυσκολίας

Βασικός Εξοπλισμός

Πεζοπορικά μποτάκια ή «σκληρά» αθλητικά παπούτσια, μπουφάν, σκούφο, αδιάβροχο, σακίδιο πλάτης, νερό, σνακ.

Προσοχή: Στην Πάρνηθα η θερμοκρασία είναι 5-6 βαθμούς χαμηλότερη από την πόλη.

Car pooling

Προτείνουμε σε όσους επιθυμούν, να διαθέσουν το όχημα τους και να εξυπηρετήσουν με μεταφορά φίλους της ομάδας μας μέχρι το σημείο συνάντησης.

Στείλτε μας με μήνυμα στο info@outdoorgames.gr, τα στοιχεία σας (όνομα, τηλέφωνο, διαδρομή που θα ακολουθήσετε) όσοι επιιθυμείτε να διαθέσετε το όχημα σας, και όσοι αντίστοιχα χρειάζεστε μεταφόρα και θα οργανώσουμε εμείς για εσάς την υπηρεσία car pooling.

Trainers

Σωτήρης Κωσταρέλλος
τηλ: 6972 396617

Σοφία Θεολόγη

Ανδρέας Βρόντος
τηλ: 6977 461676

Διοργανωτής

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
29 Μαρτίου 2015
Ώρα:
10:00 - 15:00
Κόστος:
5€
Κατηγορία Outdoor Game:
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,

Χώρος Διεξαγωγής

Εθνικός Δρυμός Πάρνηθας
Εθνικός Δρυμός Πάρνηθας, Πάρνηθα, Αττική Ελλάδα

Στοιχεία Διοργανωτή

Outdoor Games
Τηλέφωνο:
6977 461676
Email:
Site:
www.outdoorgames.gr

Σχόλια

UPCOMING GAMES

 
Τρέξε με τους #OutdoorRunners στο ΚΠΙΣ Νιάρχος, την πιο κεφάτη δρομική παρέα της Αθήνας!!!
Τα #OutdoorGames εξευρευνούν έναν κρυμμένο "θησαυρό" κοντά στην Αθήνα, με θέα από τα 1369μ. πλούσιο πευκοδάσος και ελατοδάσος!!!
Στην επόμενη "τρεξιματική" εκδρομή μας εξευρευνούμε ένα λιγότερο γνωστό, κρυμμένο "θησαυρό" κοντά στην Αθήνα, τα πανέμορφα Γεράνεια Όρη!!!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ !

 

Αθλητική περιβολή

Λαμβάνουμε μέρος στις δραστηριότητες με τη κατάλληλη αθλητική περιβολή, που ορίζει η φύση της δραστηριότητας. Αν δεν είμαστε σίγουροι, ρωτάμε έναν trainer!

Ενυδάτωση

Πίνουμε αύθονο νερό κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων. Τουλάχιστον ένα μικρό μπουκάλι!

Αντηλιακή Προστασία

Ο ήλιος είναι φίλος και εχθρός! Φροντίζουμε να προστατευόμαστε από τις ακτίνες του, τουλάχιστον με καπέλο και χρήση αντηλιακού.

ABOUT

 

Το όραμα μας για μαζική και οργανωμένη άσκηση στην ύπαιθρο και η πεποίθηση ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε γέννησαν την Outdoor Games.

Πολιτική Απορρήτου

Περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

OUTDOOR GAMES

Τηλέφωνο: +30 6977 461676
Διεύθυνση:
Καλαβρύτων 21, Ν.Ψυχικό
Email: info@outdoorgames.gr

Newsletter

 
Θέλω να λαμβάνω ενημερώσεις από την Outdoor Games