Η πιο συναρπαστική αθλητική δραστηριότητα !

Δε χρειάζονται πολλές λέξεις για να σας συστήσουμε το Beach Volley. Το γνωρίζετε καλά ως το πιο hot sport του καλοκαιριού και της παράλιας. Όλοι κάποια στιγμή έχετε πιάσει μια μπάλα, και έχετε παίξει με τους φίλους σας σε μια παραλία. Η διασκέδαση και η άσκηση που σας προσφέρει είναι μοναδικές.

Η Outdoor Games σε συνεργασία με καταξιωμένες ακαδημίες Beach Volley, δημιουργήσαμε ένα πρωτοπόρο πρόγραμμα γυμναστικής στα όρια ενός γηπέδου Beach Volley, που συνδυάζει τη διασκέδαση μέσα από το παιχνίδι του Beach Volley και την απαιτούμενη αερόβια προπόνηση και προπόνηση αντοχής ενός μέσου ανθρώπου.

Τα αποτελέσματα της άσκησης μέσα από αυτή τη δραστηριότητα είναι μοναδικά και άμεσα, αλλά ίσως το πιο σημαντικό τελικά, είναι η ευχαρίστηση που προσφέρει ένα παιχνίδι με μπάλα στην άμμο και η αίσθηση ελευθερίας και διακοπών που μας προσδίδει το περιβάλλον ενός γηπέδου Beach Volley!

Η δραστηριότητα διεξάγεται στα γήπεδα Beach Volley που βρίσκονται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας – Σ.Ε.Φ. (Νέο Φάληρο).

Η δραστηριότητα θα πραγματοποιείται  σε ημερομηνίες και ώρες που θα ανακοινώνονται από την ιστοσελίδα μας.

About The Author

OutdoorGames

Leave A Comment

ABOUT

 

Το όραμα μας για μαζική και οργανωμένη άσκηση στην ύπαιθρο και η πεποίθηση ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε γέννησαν την Outdoor Games.

Πολιτική Απορρήτου

Περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

OUTDOOR GAMES

Τηλέφωνο: +30 6977 461676
Διεύθυνση:
Καλαβρύτων 21, Ν.Ψυχικό
Email: info@outdoorgames.gr

Newsletter

 
Θέλω να λαμβάνω ενημερώσεις από την Outdoor Games