Χαμογελαστά και υγιή προσωπάκια !

Οι έμπειροι εκπαιδευτές μας συνδυάζοντας τις γνώσεις τους από το χώρο της Φυσικής Αγωγής και της Παιδαγωγικής επιστήμης, προσφέρουν στους μικρούς μας φίλους, παιχνίδια με ταυτόχρονη φυσική δραστηριότητα. Αθλητικά παιχνίδια τα όποια βασίζονται σε παιδαγωγικές αξίες, στοχεύοντας στην ανάπτυξη των συναισθηματικών, κοινωνικών και ηθικών δυνατοτήτων τους.

Με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών μας τα παιδιά θα βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση, σε ένα διασκεδαστικό, ασφαλές, θετικό και ενθαρρυντικό φυσικό περιβάλλον και θα βελτιώσουν τη συνολική τους υγεία και καλή!

Τα παιδιά παίζουν και ταυτόχρονα ασκούνται, κοινωνικοποιούνται, διασκεδάζουν και αναπτύσσουν τις δεξιότητες τις ηλικίας του και στο τέλος πάντα μας ανταμείβουν με χαρούμενα, γελαστά και υγιή προσωπάκια. Μα το πιο σημαντικό είναι η ταυτόχρονη επαφή τους με τη φύση!

Είναι πεποίθησή μας, ότι τα παιδιά όταν είναι εκπαιδευμένα από μικρά στην άσκηση και την υγιεινή ζωή, θα διατηρήσουν αυτές τις συνήθειες και στην ενήλικη τους ζωή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ποιότητα ζωής και διαβίωσης στους στο μέλλον!

About The Author

Elena Nik

Leave A Comment

ABOUT

 

Το όραμα μας για μαζική και οργανωμένη άσκηση στην ύπαιθρο και η πεποίθηση ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε γέννησαν την Outdoor Games.

Πολιτική Απορρήτου

Περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

OUTDOOR GAMES

Τηλέφωνο: +30 6977 461676
Διεύθυνση:
Καλαβρύτων 21, Ν.Ψυχικό
Email: info@outdoorgames.gr

Newsletter

 
Θέλω να λαμβάνω ενημερώσεις από την Outdoor Games