Ίσως τελικά το πιο απλό… είναι και το πιο πολύτιμο !

Και ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά η πεζοπορία, η δραστηριότητα που χρησιμοποιεί το περπάτημα ως μέσο, με σκοπό την ψυχαγωγία, την κοινωνικοποίηση και τη βελτίωση της φυσική μας κατάστασης.

Η πεζοπορία αποτελεί μιας πρώτης τάξεως άσκηση, όπως επίσης αυξάνει και την παραγωγή ενδορφινών στον οργανισμό μειώνοντας τα επίπεδα του στρες, του θυμού και της κούρασης. Δημιουργεί μία γενικότερη αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης.

Η πεζοπορία στα μοναδικής ομορφιάς φυσικά τοπία της χώρας μας αποτελεί την ιδανικότερη μορφή άσκησης για όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης, ενώ παράλληλα η ενέργεια, η πολυχρωμία και τα αρώματα της φύσης δίνουν ζωή και ευχαρίστηση μακρυά από το άγχος και το γκρίζο της πόλης.

Δίνουμε λοιπόν το πεζοπορικό ραντεβού στα βουνά της χώρας μας μέσα από τις εκδρομές που διοργανώνουμε, γινόμαστε μια μεγάλη παρέα και αντλούμε την ενέργεια που απλόχερα η φύση μας προσφέρει!

About The Author

OutdoorGames

Leave A Comment

ABOUT

 

Το όραμα μας για μαζική και οργανωμένη άσκηση στην ύπαιθρο και η πεποίθηση ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε γέννησαν την Outdoor Games.

Πολιτική Απορρήτου

Περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

OUTDOOR GAMES

Τηλέφωνο: +30 6977 461676
Διεύθυνση:
Καλαβρύτων 21, Ν.Ψυχικό
Email: info@outdoorgames.gr

Newsletter

 
Θέλω να λαμβάνω ενημερώσεις από την Outdoor Games