Το τρέξιμο είτε θα το αγαπήσεις είτε θα το μισήσεις.

Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία, μπορώ να σε καταλάβω. Ίσως πιστεύεις ότι είναι επίπονο, επώδυνο, μονότονο και κουραστικό. Μη βιαστείς όμως να το απορρίψεις. Υπάρχει κάτι που δεν ξέρεις…


H “Outdoor Games Running Team” απευθύνεται σε όλους!!!

Το τρέξιμο δεν είναι κάτι δύσκολο και συνεπώς μπορούν όλοι να το δοκιμάσουν, αρκεί να έχουν σωστή καθοδήγηση στα πρώτα δρομικά τους βήματα. Οι πρώτες προπονήσεις, οι βάσεις, για έναν νέο “επίδοξο” δρομέα είναι οι σημαντικότερες και οι προπονητές της ομάδας μας θα βρίσκονται δίπλα σου από τη στιγμή που θα δέσεις τα κορδόνια σου!

Η ομάδα μας προσκαλεί όχι μόνο τους “νέους” αλλά και όλους εκείνους, τους λιγότερο ή περισσότερο έμπειρους δρομείς, που επιζητούν την προσωπική τους βελτίωση, που θέλουν στοχευμένες και όχι θεωρητικές συμβουλές και ένα νέο προπονητικό πλάνο για τα “τρεξίματα” τους, που έχουν θέσει υψηλούς στόχους όπως είναι ο τερματισμός σε έναν μαραθώνιο.

Aλλά το πιο σημαντικότερο από όλα… Προσκαλούμε τους δρομείς εκείνους που αναζητούν μια μεγάλη παρέα φίλων για να μοιραστούν το ίδιο πάθος και την κοινή αγάπη για αθλητισμό και καλή υγεία!

Οι προπονητές μας – #Coaches

Η ομάδα των προπονητών μας αποτελείται από καθηγητές φυσικής αγωγής με εξειδίκευση στον κλασσικό αθλητισμό, πιστοποιημένους προπονητές, ενεργούς αθλητές και πρωταθλητές με μακροχρόνια εμπειρία στην προπόνηση δρόμων.

Οι #coaches θα τρέξουν δίπλα σου στην προπόνηση, θα σε διορθώσουν, θα σου δώσουν ρυθμό και κατευθηντήριες γραμμές, θα σου μιλήσουν για ενδυνάμωση και διατροφή και για όλα εκείνα τα μικρά αλλά τόσο σημαντικά εφόδια για έναν δρομέα, τα οποία θα σε βοηθήσουν να τρέχεις χωρίς δυσάρεστες ενοχλήσεις και τραυματισμούς.


Οι προπονήσεις – #TrainingDays

“Training Days” ονομάζουμε τις συναντήσεις μας για τρέξιμο. Οι προπονησεις μας είναι δομημένες και σχεδιασμένες ώστε να μπορούν να λάβουν μέρος ταυτόχρονα τόσο οι αρχάριοι δρομείς, όσο και οι πιο προχωρημένοι.

Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων μας βελτιώνουμε την τεχνική, την αντοχή, και την δύναμη μέσα από εξειδικευμένες προπονητικές διαδικασίες και προγραμματίζουμε τη συμμετοχή της ομάδας μας σε αγώνες για όσους #OutdoorRunners το επιθυμούν.


Κάθε πότε και σε ποια τοποθεσία πραγματοποιούνται οι προπονήσεις μας

Οι προπονήσεις μας πραγματοποιούνται 3 φορές την εβδομάδα. Επαναλαμβάνονται κάθε Τετάρτη & Σάββατο στις πολύ όμορφες εγκαταστάσεις του νέου “Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος” και κάθε Παρασκευή στο κέντρο της Αθήνας.  


Έλα τώρα και εσύ σε μια προπόνηση με την ομάδα μας, διάλεξε την μέρα και την τοποθεσία που σε εξυπηρετεί και γίνε και εσύ ένας #OutdoorRunner της μεγάλης δρομικής παρέας της Outdoor Games Running Team!!!

About The Author

Elena Nik

ABOUT

 

Το όραμα μας για μαζική και οργανωμένη άσκηση στην ύπαιθρο και η πεποίθηση ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε γέννησαν την Outdoor Games.

Πολιτική Απορρήτου

Περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

OUTDOOR GAMES

Τηλέφωνο: +30 6977 461676
Διεύθυνση:
Καλαβρύτων 21, Ν.Ψυχικό
Email: info@outdoorgames.gr

Newsletter

 
Θέλω να λαμβάνω ενημερώσεις από την Outdoor Games