Τρέξε και εσύ με τους #OutdoorRunners!

H “Outdoor Games Running Team” απευθύνεται σε όλους!!!

Όλοι μας μπορούμε να τρέξουμε, αρκεί να έχουμε σωστή καθοδήγηση στα πρώτα δρομικά μας βήματα.

Οι πρώτες προπονήσεις, οι βάσεις, για έναν νέο δρομέα είναι οι σημαντικότερες. Για αυτό, οι προπονητές της ομάδας μας βρίσκονται δίπλα σου, από τη στιγμή που θα δέσεις τα κορδόνια σου!

Εάν αντιθέτως, είσαι έμπειρος δρομέας και θέλεις στοχευμένες συμβουλές, η ομάδα μας μπορεί να σου προφέρει το κατάλληλο προπονητικό πλάνο για την κατάκτηση υψηλών στόχων, όπως είναι ο τερματισμός σε έναν μαραθώνιο.

Στην Outdoor Games Running Team θα βρεις μια μεγάλη παρέα φίλων που μοιράζονται το ίδιο πάθος για άθληση και καλή υγεία!!!

Οι προπονητές μας – #Coaches

Η ομάδα των προπονητών μας αποτελείται από καθηγητές φυσικής αγωγής με εξειδίκευση στον κλασσικό αθλητισμό, πιστοποιημένους προπονητές, ενεργούς αθλητές και πρωταθλητές με μακροχρόνια εμπειρία στην προπόνηση δρόμων.

Οι #coaches θα τρέξουν δίπλα σου στην προπόνηση, θα σε διορθώσουν, θα σου δώσουν ρυθμό και κατευθυντήριες γραμμές. Μαζί τους θα μάθεις για την ενδυνάμωση, τη διατροφή και για όλα εκείνα τα μικρά, αλλά τόσο σημαντικά εφόδια για έναν δρομέα, τα οποία θα σε βοηθήσουν να τρέχεις χωρίς ενοχλήσεις και τραυματισμούς.

Οι προπονήσεις – #Runs

“Runs” ονομάζουμε τις συναντήσεις μας για τρέξιμο. Οι προπονήσεις μας είναι δομημένες και σχεδιασμένες ώστε να μπορούν να λάβουν μέρος ταυτόχρονα τόσο οι αρχάριοι δρομείς, όσο και οι πιο προχωρημένοι.

Η κάθε κατηγορία δρομέων ακολουθεί το δικό της προσαρμοσμένο πρόγραμμα με την καθοδήγηση του δικού της #coach.

Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων μας βελτιώνουμε την τεχνική, την αντοχή, και την δύναμη μέσα από εξειδικευμένες προπονητικές διαδικασίες.

Όσοι δρομείς επιθυμούν, μπορούν να συμμετέχουν σε αγώνες με την ομάδα των #OutdoorRunners.

Πρόγραμμα Προπονήσεων – #Training schedule

Οι προπονήσεις μας πραγματοποιούνται 4 φορές την εβδομάδα. Επαναλαμβάνονται κάθε Τετάρτη απόγευμα & Σάββατο πρωί στις πολύ όμορφες εγκαταστάσεις του ΚΠΙΣ Νιάρχος, κάθε Παρασκευή απόγευμα στον περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΟΑΚA και στο βοηθητικό γήπεδο Κ2, και κάθε Κυριακή πρωί στην Φιλοθέη.

Επιπλέον πραγματοποιούμε προπονήσεις και σε άλλα σημεία της πόλης, όπως το κέντρο της Αθήνας, ή Trail Runnings στον Υμηττό και την Πάρνηθα, αφού προηγηθεί ενημέρωση και ορίσουμε σημείο και ώρα συνάντησης.

Κόστος συμμετοχής στην ομάδα μας

1. Free Running –> Έλα να γνωριστούμε και να τρέξουμε μια φορά παρεά. Η πρώτη συμμετοχή σου και προπόνηση με την ομάδα μας είναι ΔΩΡΕΑΝ.

2. One Running –> Μπορείς να πληρώνεις από 3€ πριν από κάθε προπόνηση για μια μεμονωμένη συμμετοχή.

3. Outdoor Runner–> Προπονήσου συστηματικά με την ομάδα μας πληρώνοντας μηνιαία συνδρομή 10€ για ένα πακέτο 4 προπονήσεων.


Έλα τώρα και εσύ σε μια προπόνηση με την ομάδα μας, γίνε και εσύ ένας #OutdoorRunner της μεγάλης δρομικής παρέας της Outdoor Games Running Team!!!


Επιμέλεια: Ανδρέας Βρόντος
Καθ. Φυσικής Αγωγής,
Head Coach
Outdoor Games Running Team

       

Leave A Comment

ABOUT

 

Το όραμα μας για μαζική και οργανωμένη άσκηση στην ύπαιθρο και η πεποίθηση ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε γέννησαν την Outdoor Games.

Πολιτική Απορρήτου

Περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

OUTDOOR GAMES

Τηλέφωνο: +30 6977 461676
Διεύθυνση:
Καλαβρύτων 21, Ν.Ψυχικό
Email: info@outdoorgames.gr

Newsletter

 
Θέλω να λαμβάνω ενημερώσεις από την Outdoor Games