Τρέξε και εσύ με τους #OutdoorRunners!

Το τρέξιμο είτε θα το αγαπήσεις είτε θα το μισήσεις.

Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία, μπορώ να σε καταλάβω. Ίσως πιστεύεις ότι είναι επίπονο, επώδυνο, μονότονο και κουραστικό. Μη βιαστείς όμως να το απορρίψεις. Υπάρχει κάτι που δεν ξέρεις…

Το έχεις δοκιμάσει έστω και μια φορά με το “σωστό” τρόπο; 

Δε θα σε βομβαρδίσω με πληροφορίες για τα οφέλη του τρεξίματος, τα οποία είναι μεν πολλά αλλά πιθανότατα τα γνωρίζεις ήδη, αλλά θα σου μιλήσω για την δική μας εναλλακτική πρόταση, τον δικό μας ιδιαίτερο “τρόπο” για να τρέξεις την πρώτη σου φορά με ασφάλεια, και στο τέλος να νιώθεις πρωτόγνωρη ευφορία και απόλυτη ικανοποίηση και ευχαρίστηση που επιτέλους τα κατάφερες.

Και ξέρεις κάτι…  είμαι σίγουρος ότι στο τέλος του πρώτου σου τρεξίματος με τους #OutdoorRunners, θα θέλεις να το δοκιμάσεις ξανά. Πρόσεξε όμως… αν κολλήσεις με το τρέξιμο δύσκολα ξεκολλάς!

H “Outdoor Games Running Team” απευθύνεται σε όλους!!!

Το τρέξιμο δεν είναι κάτι δύσκολο και συνεπώς μπορούν όλοι να το δοκιμάσουν, αρκεί να έχουν σωστή καθοδήγηση στα πρώτα δρομικά τους βήματα. Οι πρώτες προπονήσεις, οι βάσεις, για έναν νέο “επίδοξο” δρομέα είναι οι σημαντικότερες και οι προπονητές της ομάδας μας θα βρίσκονται δίπλα σου από τη στιγμή που θα δέσεις τα κορδόνια σου!

Η ομάδα μας προσκαλεί όχι μόνο τους “νέους” αλλά και όλους εκείνους, τους λιγότερο ή περισσότερο έμπειρους δρομείς, που επιζητούν την προσωπική τους βελτίωση, που θέλουν στοχευμένες και όχι θεωρητικές συμβουλές και ένα νέο προπονητικό πλάνο για τα “τρεξίματα” τους, που έχουν θέσει υψηλούς στόχους όπως είναι ο τερματισμός σε έναν μαραθώνιο.

Aλλά το σημαντικότερο από όλα… Προσκαλούμε τους δρομείς εκείνους που αναζητούν μια μεγάλη παρέα φίλων για να μοιραστούν το ίδιο πάθος και την κοινή αγάπη για αθλητισμό και καλή υγεία!!!

Οι προπονητές μας – #Coaches

Η ομάδα των προπονητών μας αποτελείται από καθηγητές φυσικής αγωγής με εξειδίκευση στον κλασσικό αθλητισμό, πιστοποιημένους προπονητές, ενεργούς αθλητές και πρωταθλητές με μακροχρόνια εμπειρία στην προπόνηση δρόμων.

Οι #coaches θα τρέξουν δίπλα σου στην προπόνηση, θα σε διορθώσουν, θα σου δώσουν ρυθμό και κατευθηντήριες γραμμές, θα σου μιλήσουν για ενδυνάμωση και διατροφή και για όλα εκείνα τα μικρά αλλά τόσο σημαντικά εφόδια για έναν δρομέα, τα οποία θα σε βοηθήσουν να τρέχεις χωρίς δυσάρεστες ενοχλήσεις και τραυματισμούς.

Οι προπονήσεις – #Runs

“Runs” ονομάζουμε τις συναντήσεις μας για τρέξιμο. Οι προπονησεις μας είναι δομημένες και σχεδιασμένες ώστε να μπορούν να λάβουν μέρος ταυτόχρονα τόσο οι αρχάριοι δρομείς, όσο και οι πιο προχωρημένοι.

Η κάθε κατηγορία δρομέων ακολουθεί το δικό της προσαρμοσμένο πρόγραμμα με την καθοδήγηση του δικού της #coach.

Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων μας βελτιώνουμε την τεχνική, την αντοχή, και την δύναμη μέσα από εξειδικευμένες προπονητικές διαδικασίες και προγραμματίζουμε τη συμμετοχή της ομάδας μας σε αγώνες για όσους #OutdoorRunners το επιθυμούν.

Κάθε πότε και σε ποιες τοποθεσίες πραγματοποιούνται οι προπονήσεις μας!

Οι προπονήσεις μας πραγματοποιούνται 3 φορές την εβδομάδα. Επαναλαμβάνονται κάθε Τετάρτη & Σάββατο απόγευμα στις πολύ όμορφες εγκαταστάσεις του ΚΠΙΣ Νιάρχος και κάθε Παρασκευή απόγευμα στον περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ.

Επιπλέον πραγματοποιούμε προπονήσεις και σε άλλα σημεία της πόλης, όπως το κέντρο της Αθήνας, στην Φιλοθέη ή Trail Runnings στον Υμηττό και την Πάρνηθα, αφού προηγηθεί ενημέρωση και ορίσουμε σημείο και ώρα συνάντησης.

Κόστος συμμετοχής στην ομάδα μας

1. Free Running –> Έλα να γνωριστούμε και να τρέξουμε μια φορά παρεά. Η πρώτη συμμετοχή σου και προπόνηση με την ομάδα μας είναι ΔΩΡΕΑΝ.

2. One Running –> Μπορείς να πληρώνεις από 3€ πριν από κάθε προπόνηση για μια μεμονωμένη συμμετοχή.

3. Outdoor Runner–> Γίνε και εσύ ένας #OutdoorRunner, προπονήσου συστηματικά με την ομάδα μας πληρώνοντας μηνιαία συνδρομή 10€ για ένα πακέτο 4 προπονήσεων.


Έλα τώρα και εσύ σε μια προπόνηση με την ομάδα μας, γίνε και εσύ ένας #OutdoorRunner της μεγάλης δρομικής παρέας της Outdoor Games Running Team!!!


Επιμέλεια: Ανδρέας Βρόντος
Καθ. Φυσικής Αγωγής,
Head Coach
Outdoor Games Running Team

       

Leave A Comment

UPCOMING GAMES

 
Τρέξε με τους #OutdoorRunners στο ΟΑΚΑ, την πιο κεφάτη δρομική παρέα της Αθήνας!
Τρέξε με τους #OutdoorRunners στο ΚΠΙΣ Νιάρχος, την πιο κεφάτη δρομική παρέα της Αθήνας!
Ad
Ad

ABOUT

 

Το όραμα μας για μαζική και οργανωμένη άσκηση στην ύπαιθρο και η πεποίθηση ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε γέννησαν την Outdoor Games.

Πολιτική Απορρήτου

Περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

OUTDOOR GAMES

Τηλέφωνο: +30 6977 461676
Διεύθυνση:
Καλαβρύτων 21, Ν.Ψυχικό
Email: info@outdoorgames.gr

Newsletter

 
Θέλω να λαμβάνω ενημερώσεις από την Outdoor Games